کانال تلگرامی کنفرانس

تاریخ برگزاری کنفرانس:

27 و 28 مهر ماه 9
 دبیرخانه کنفرانس
جمهوری اسلامی ایران، شهر مقدس قم، خیابان ساحلی، بعد از مصلی، جنب پل 9 دی، دانشگاه مجازی المصطفی (ص)، معاونت پژوهش و تولید محتوا
شماره تلفن:
0098-25-32114174
0098-25-32114177
آدرس ایمیل: icm@ou.miu.ac.ir

کانال اطلاع رسانی در تلگرام:
hamayesh_mou@

نمایه مقالات کنفرانس بین المللی دانشگاه مجازی المصطفی (ص) در پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID

قابل توجه اساتید، فرهیختگان، طلاب و دانشجویان؛ با توجه به انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه مجازی المصطفی و جهاد دانشگاهی، امکان نمایه کلیه مقالات کنفرانس در پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی فراهم می باشد.

Image result for ‫پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی‬‎
جهت عضویت در کانال اطلاع رسانی کنفرانس بین المللی دانشگاه مجازی المصطفی (ص) روی لینک ذیل کلیک کنید:

لینک همایش در SID:

بازگشت1396/02/27