این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

تاریخ برگزاری کنفرانس:

27 و 28 مهر ماه 9
 دبیرخانه کنفرانس
جمهوری اسلامی ایران، شهر مقدس قم، خیابان ساحلی، بعد از مصلی، جنب پل 9 دی، دانشگاه مجازی المصطفی (ص)، معاونت پژوهش و تولید محتوا
شماره تلفن:
0098-25-32114174
0098-25-32114177
آدرس ایمیل: icm@ou.miu.ac.ir

کانال اطلاع رسانی در تلگرام:
hamayesh_mou@

مشارکت دانشگاه ادیان و مذاهب در برگزاری کنفرانس

همکاری دانشکده مجازی دانشگاه مجازی ادیان و مذاهب با دبیرخانه کنفرانس بین المللی ظرفیت شناسی و تاثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی

به گزارش دبیرخانه کنفرانس، با توجه به انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مجازی المصطفی و دانشگاه ادیان و مذاهب قم، رسما همکاری های علمی دانشکده مجازی دانشگاه ادیان و مذاهب در خصوص اولین کنفرانس بین المللی ظرفیت شناسی و تاثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی آغاز شد.

دانشگاه ادیان و مذاهب قم دارای ده‌ها رشته در زیرمجموعه دانشکده های "ادیان"، "مذاهب اسلامی"، "شیعه‌شناسی"، "فلسفه" و "زن و خانواده" می باشد. دانشکده آموزش مجازی ادیان و مذاهب نیز از سال1391  با بهره‌گیری از اساتید و متخصصین آشنا به فنون آموزش الکترونیکی، با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کار خود را آغاز نموده است.

بازگشت1396/04/20