کانال تلگرامی کنفرانس

تاریخ برگزاری کنفرانس:

27 و 28 مهر ماه 9
 دبیرخانه کنفرانس
جمهوری اسلامی ایران، شهر مقدس قم، خیابان ساحلی، بعد از مصلی، جنب پل 9 دی، دانشگاه مجازی المصطفی (ص)، معاونت پژوهش و تولید محتوا
شماره تلفن:
0098-25-32114174
0098-25-32114177
آدرس ایمیل: icm@ou.miu.ac.ir

کانال اطلاع رسانی در تلگرام:
hamayesh_mou@

مشارکت علمی دانشگاه باقر العلوم (ع) در برگزاری کنفرانس ظرفیت شناسی و تأثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی

به گزارش دبیرخانه کنفرانس، با توجه به انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مجازی المصطفی و دانشگاه باقرالعلوم (ع)، همکاری های علمی این دانشگاه در خصوص اولین کنفرانس بین المللی ظرفیت شناسی و تاثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی آغاز شده است.

دانشگاه باقرالعلوم(ع) با الهام از رهنمودهای امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری (زید عزه) و با پشتیبانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بنیاد نهاده شده و آموزش و پژوهش علوم انسانی دینی، به گونه­ای که پاسخ­گوی الزامات عصر حاضر باشد، به عنوان مأموریت اساسی آن قرار گرفته است.

بازگشت1396/05/14