این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

تاریخ برگزاری کنفرانس:

27 و 28 مهر ماه 9
 دبیرخانه کنفرانس
جمهوری اسلامی ایران، شهر مقدس قم، خیابان ساحلی، بعد از مصلی، جنب پل 9 دی، دانشگاه مجازی المصطفی (ص)، معاونت پژوهش و تولید محتوا
شماره تلفن:
0098-25-32114174
0098-25-32114177
آدرس ایمیل: icm@ou.miu.ac.ir

کانال اطلاع رسانی در تلگرام:
hamayesh_mou@

ششمین پیش نشست علمی کنفرانس بین المللی دانشگاه مجازی المصطفی

به صورت حضوری و مجازی به زبان انگلیسی

موضوع: Faith-based Peacebuilding in Cyberspace
🔸با ارائه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن قنبری
معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی (ص)

ششمین پیش نشست علمی کنفرانس بین المللی ظرفیت شناسی و تأثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزشهای دینی با ارائه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن قنبری معاون ارتباطات و بین الملل جامعه المصطفی (ص) و با عنوان «صلح سازی ایمان محور در فضای مجازی» امروز چهارشنبه 8 شهریورماه 1396 در دانشگاه مجازی المصطفی برگزار شد.

این نشست به صورت حضوری و مجازی به زبان انگلیسی در قالب سلسله پیش نشست های کنفرانس دانشگاه مجازی المصطفی برگزار گردید. در این جلسه، آقای دکتر قنبری ابتدا به تبیین معناشناختی عنوان نشست پرداخت و مفهوم اصطلاحی صلح سازی، ایمان محوری و فضای مجازی را به صورت جداگانه مورد موشکافی قرار داد. وی در اشاره به مفهوم صلح سازی خاطرنشان کرد که ما در ساختن صلح به تمامی راهکارهای صحیح وکارآمدی که از جانب حامیان صلح ارائه می شود، توجه داریم و از نقاط مثبت آن استقبال می کنیم.

معاون بین الملل جامعه المصطفی در ادامه افزود: در حقیقت می توان اینگونه ادعا کرد که با توجه به اینکه دین اسلام دین صلح است، به عبارتی صلح همان ایمان است و ایمان نیز همان صلح می باشد. البته باید به این نکته توجه داشت که صلح تنها در پیروزی ظاهری محقق نمی شود، بلکه صلح در اعتقادی است که یک انسان دارد و در ایجاد آن پابرجا و ثابت قدم است.

آقای دکتر قنبری ادامه داد: امروز جهان دومی به نام فضای مجازی وجود دارد که نه تنها غیرواقعی نیست بلکه مبدل به زندگی روزمره انسانها شده است. انسان ها در جهانی که فرصت اندکی برای انجام امور شخصی دارند، بسیاری از کارهای خود را به صورت آنلاین و از طریق فضای مجازی انجام می دهند. از طریق اینترنت خرید می کنند، حساب های بانکی خود را مدیریت می کنند، تجارت الکترونیک انجام می دهند و نهایتا از راه دور تحصیل می کنند و مدرک فارغ التحصیلی دریافت می نمایند. به همین دلیل حضور ما در فضای مجازی، باید جدی تر و پویاتر باشد.

سخنران ششمین پیش نشست کنفرانس، فضای مجازی را فرصتی برای گسترش صلح مبتنی بر ایمان قلمداد کرد و گفت: در زمانی که فضای مجازی تا جایی پیشرفت کرده که وارد زندگی تک تک انسان ها شده است، چرا ما به عنوان ایمان باوران از این فضا برای گسترش صلح و ایمان استفاده نمی کنیم؟ ما نیز باید حضور خود را در این عرصه از پیش پررنگ تر و موثرتر کنیم و در گسترش صلح و ساخت آن به گونه ای که قالبی همه فهم و صحیح به دور از افراط و تفریط داشته باشد، هرچه کوشاتر باشیم.

این جلسه با پرسشهای اساتید و محققان در جلسه به صورت حضوری و مجازی و پاسخ استاد مدعو به پایان رسید.

بازگشت1396/06/05