کانال تلگرامی کنفرانس

تاریخ برگزاری کنفرانس:

27 و 28 مهر ماه 9
 دبیرخانه کنفرانس
جمهوری اسلامی ایران، شهر مقدس قم، خیابان ساحلی، بعد از مصلی، جنب پل 9 دی، دانشگاه مجازی المصطفی (ص)، معاونت پژوهش و تولید محتوا
شماره تلفن:
0098-25-32114174
0098-25-32114177
آدرس ایمیل: icm@ou.miu.ac.ir

کانال اطلاع رسانی در تلگرام:
hamayesh_mou@

مشارکت علمی دانشگاه الزهرا (س) در برگزاری کنفرانس ظرفیت شناسی و تأثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی

همکاری های علمی دانشگاه الزهرا (س) در برگزاری پیش نشست علمی و فعالیت های پژوهشی در خصوص اولین کنفرانس بین المللی ظرفیت شناسی و تاثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی آغاز شد.

به گزارش دبیرخانه کنفرانس، با توجه به انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جامعه المصطفی (ص) و دانشگاه الزهرا (س) تهران، همکاری های علمی این دانشگاه در برگزاری پیش نشست علمی و فعالیت های پژوهشی در خصوص اولین کنفرانس بین المللی ظرفیت شناسی و تاثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی آغاز شد.

دانشگاه الزهرا (س) دانشگاه ویژه زنان، واقع در دهکده ونک تهران، در سال ۱۳۴۳ تاسیس شده است که در آن هنگام با نام «مدرسه عالی دختران» فعالیت خود را آغاز نمود و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به نام دانشگاه الزهرا (س) تغییر یافت. دانشکده های این دانشگاه عبارتند از: علوم ریاضی، علوم زيستي، فيزيك و شيمي ، علوم اجتماعی و اقتصادی، هنر، علوم تربيتي و روانشناسي، تربيت بدني، فني مهندسي، الهيات و ادبيات.
www.alzahra.ac.ir

بازگشت1396/06/06