نشست خبری همایش

نشست خبری همایش ملی دیدگاه های علوم قرآنی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره)

نشست خبری همایش ملی دیدگاه¬های علوم قرآنی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) در تاریخ2/7/97 برگزار شد. در این نشست دبیر همایش(استاد سیدمحمدحسین عظیمی) ضمن بیان برخی اهداف این همایش-
از جمله:
معرفی کتاب مدخل¬التفسیر و آثار و دیدگاه¬های علوم قرآنی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) به جامعه علمی و بهره¬گیری حوزویان و دانشگاهیان از آراء ایشان،
تبیینی بر اهتمام علماء شیعه به امر قرآن و اینکه این همایش مقدمه¬¬ای جهت برگزاری همایشی بین¬المللی در تبیین آراء فقه¬القرآنی معظم له خواهد بود- اطلاع¬رسانی اصحاب رسانه نسبت به این همایش را مصداقی از خدمت به قرآن برشمردند.
در ادامه دبیر علمی همایش(حجت الاسلام دکتر محسن قمرزاده) با اشاره به استقبال فرزند آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(آیت الله حاج شیخ جواد فاضل) از برگزاری این همایش، به تشریح برخی اقدامات صورت گرفته در بُعد علمی اعم از محور و موضوعات همایش، تشکیل کمیته علمی، ثبت مقالات برگزیده در پایگاه استنادی جهان اسلام،
بیان نهادهای همکار همچون جامعه المصطفی العالمیه، حوزه علمیه برادران، حوزه علمیه خواهران، دفتر تبلیغات اسلامی، دانشگاه قم و پژوهشگاه‌های فرهنگ و اندیشه، حوزه و دانشگاه، علوم و فرهنگ اسلامی، دانشگاه رضوی و سایر دانشگاه¬های معتبر اشاره نمودند.
ایشان در ادامه، محورهای همایش را اعجاز، قرائت، اصول تفسیر، تحریف ناپذیری، وحی شناسی، جمع قرآنی، خطابات قرآنی، ظاهر باطن و... بر شمردند که برگرفته از کتاب مدخل-التفسیر آیت الله فاضل و سایر آثار ایشان است.
وی همچنین اشاره کرد که نظرات ایشان در مورد ناسخ و منسوخ، جمع قرآن و... به صورت تک‌نگاری آماده و قریب به 400 صفحه است که در سایت ایشان قرار گرفته است .
ایشان از جمله پیش نشست¬های این همایش را، پیش نشست دانشگاه رضوی، پیش نشست دانشگاه قم و پیش نشست¬هایی در مرکز فقهی ائمه اطهارعلیهم السلام و جامعه المصطفی العالمیه ودانشکده هدی در قم و همچنین پیش نشستی در هند علام نمود و با بیان اینکه ۲۰ مقاله سفارشی در مورد همایش نیز ارائه شده است، عنوان کرد به مقالات پذیرفته شده در همایش امتیاز مقالات عملی ISC اعطا و مقالات برگزیده نیز در مجموعه مقالات به چاپ خواهد رسید.
در نهایت دبیر اجرائی همایش(حجت الاسلام سیدعبدالوهاب مسترحمی) به اقدامات صورت گرفته در بُعد اجرائی شامل: تشکیل دبیرخانه، نمایه همایش درISC، برگزاری جلسات شورای برنامه¬ریزی و کمیته علمی، تشکیل سایت مستقل برای همایش، زمان¬بندی¬ها در همایش، سیر چاپ و رونمایی از کتاب مقالات و سلسله نشستهای قرآنی مرکز در روز همایش اشاره نمود.
ایشان همچنین زمان برگزاری همایش را روز 18 بهمن¬ماه سال جاری، مصادف با ایام فاطمیه و سالگرد رحلت معظم¬له که بعنوان احیاگر فاطمیه نیز می¬باشند اعلام کرد.

بازگشت1397/07/07