موضوعات پیشنهادی یک برای همایش ملی اندیشه های قرآنی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره)

در پی درخواست طلاب ودانشجویان ،ریز موضوعاتی جهت نگارش مقاله ارائه شد.

باتوجه به درخواست  موضوع  از سوی طلاب ،دانشجویان وقرآن  پژوهان جهت شرکت در همایش ملی دیدگاه های علوم قرآنی آیت الله العظمی فاضل&

دبیرعلمی همایش موضوعات پیشنهادی را پیرامون هرکدام ازمحورهای همایش عنوان نمودند.

1-بخش اعجاز قرآن

1. آراء آیت الله العظمی فاضل لنکرانی& در بحث شناخت اعجاز قرآن
  2. واکاوی تاریخی پیدایش و گسترش واژه اعجاز و معجزه در علوم قرآنی (با تاکید بر بیانات آیت الله العظمی فاضل لنکرانی &)
  3. پژوهشی در اسرار پیدایش انسان بر اساس آیه 58 سوره حج (با تاکید بر بیانات آیت الله العظمی فاضل لنکرانی &)