در ابتدای این دیدار رئیس مدرسه عالی قرآن و حدیث امام خمینی(ره) حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضایی اصفهانی با بیان اینکه مدرسه عالی امام خمینی در سه سطح کارشناسی،کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های علوم قرآن و حدیث، تفسیر و علوم قرآن، تفسیر تطبیقی و دکتری علوم حدیث تطبیقی با قریب به 670 طلبه از40 ملیت مختلف را دارا می باشد، آماده همکاری در این همایش می باشند.

در ادامه دبیر همایش استاد عظیمی ضمن تشکر از حسن همکاری این مدرسه به بیان ضرورت احیاء جایگاه تفسیر و اهمیت برگزاری این همایش پرداختند.

دراین جلسه دبیر علمی همایش حجت الاسلام دکتر قمرزاده هدف از برگزاری این جلسه را رایزنی پیرامون نحوه همکاری دو مجموعه -در حوزه برگزاری چند پیش نشست همایش و ترغیب طلاب جامعه المصطفی به نگارش مقاله در راستای این همایش- دانست.

ایشان در ادامه به اقدامات انگیزشی ازجمله ثبت مقالات درISC، چاپ مقالات برگزیده و همچنین تقدیر از نویسندگان برتر پرداختند.

دیدار مسئولین برگزارکننده همایش با رئیس مدرسه عالی قرآن و حدیث امام خمینی(ره)12

بازگشت1397/08/02