برگزاری سومین نشست پیش همایش در شهراصفهان

سومین پیش نشست همایش ملی دیدگاه های علوم قرآنی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) با موضوع «حجیت خبر واحد در تفسیر و بررسی آیات تحدی از دیدگاه آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره)»

صبح روز دوشنبه 21 آبان 1397در سالن مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان برگزار می گردد.

این پیش نشست علمی توسط مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) و با همکاری مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان برگزار می‌شود.

سخنرانان این پیش همایش حجت الاسلام و المسلمین دکتر محسن قمرزاده(دبیر علمی همایش) و حجت الاسلام و المسلمین محمود ملکی اصفهانی(استاد سطوح عالی حوزه و از شاگردان آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) بوده اند)، خواهد بود.

ارائه دهندگان مقاله در این نشست حجت الاسلام و المسلمین مسعود تاج آبادی محقق، پژوهشگر و از اساتید سطوح عالی حوزه علمیه و حجت الاسلام والمسلمین دکتر حامد معرفت پژوهشگر و مدرس حوزه و دانشگاه می باشند که در پنل های تخصصی مقالات خود را ارائه خواهند داد.

بازگشت1397/08/19