سومین پیش نشست همایش دیدگاه های علوم قرآنی آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) برگزار شد.

طلاب باید با قرآن بیشتر مانوس باشند.

حجت‌الاسلام دکتر محسن قمرزاده، دبیر علمی همایش در سومین پیش نشست همایش به بیان دیدگاه های آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) پرداخته و گفت:

قرآن کریم برای طلاب و قرآن پژوهان دارای اهمیت ویژه ای است.

ایشان با اشاره به اینکه آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) می فرماید قرآن هم تاثیر معنوی و هم مادی در زندگی ما دارد گفت: سختی هایی که در حوزه حدیث وجود دارد، در حوزه قرآن نبوده و دغدغه بررسی سند وجود ندارد چون همه، از ناحیه خداوند متعال است.

حجت‌الاسلام دکتر قمرزاده با تاکید بر اینکه دلالت های ظاهری آیه را می توان به راحتی تحقیق کرد، در خصوص ارتباط طلاب با قرآن اظهارداشت:  آیت الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) برضرورت یک دور مطالعه با تامل قرآن توسط طلاب تاکید داشت و می فرمود: ما طلبه ها برای قرآن چه کرده ایم؟ و حتی معتقد بود من در طلبه بودن کسی که قرآن را مطالعه نمی کند، شک دارم.

وی ادامه داد: تفسیر یک عملیات تخصصی است که به متخصص نیاز دارد و همانگونه که فقه و اصول درس خارج دارد، تفسیر هم باید درس خارج داشته باشد.

دبیر علمی همایش با اشاره به کتاب علوم قرآنی«مدخل التفسیر» آیت الله العظمی فاضل (ره) افزود: این کتاب دارای چهارمحور اعجاز قرآن و شبهات آن، قرائات، اصول تفسیر و تحریف‌ناپذیری و شبهات تحریف ناپذیری است.

حجت الاسلام دکتر قمرزاده با اشاره به همکاری مجموعه‌ها و مراکز پژوهشی دیگر در برگزاری همایش مذکور عنوان کرد: تاکنون بیش از ۲۵ نهاد همکار در این همایش حضور دارند.

وی با بیان اینکه ۲۰ مقاله سفارشی در مورد همایش نیز ارائه شده است عنوان کرد: به همه مقالات پذیرفته شده در همایش امتیاز مقالات عملی ISC  اعطا و مقالات برگزیده نیز در کتاب مجموعه مقالات به چاپ خواهد رسید.

دبیر علمی همایش اعلام کرد: این همایش در روز ۱۸ بهمن ماه مصادف با ایام فاطمیه و سالگرد رحلت آیت‌الله العظمی فاضل لنکرانی که احیاگر فاطمیه هستند برگزار می شود

.

بازگشت1397/08/22