به گزارش روابط عمومی جامعه المصطفی (ص) واحد گرگان، با توجه به برگزاری همایش ملی «نقش رسانه های دیداری- شنیداری در تبیین اسلام» در اسفند ماه جاری در واحد گلستان، پیش نشست علمی در جمع دانشجویان برادر و خواهر دانشگاه فرهنگیان استان گلستان انجام پذیرفت.

در این نشست که با حضور جمعی از دانشجویان از دو پردیس دانشگاه و با حضور چندین نفر از اساتید مجموعه صورت پذیرفت استاد مسیلینی دبیر همایش، به ذکر موضوعات و شرایط شرکت در همایش پرداخته و خاطر نشان کردند شرکت کنندگان در سطوح مختلف به ارائه مقالات خود می پردازند و داوری سطوح مختلف تحصیلی، دانشجویان، اساتید و کارکنان و ... به صورت مجزا صورت میپذیرد.

در ادامه مهندس ممشلی معاونت صدای صدا و سیمای مرکز گلستان جهت ایجاد ایده و موضوع و همچنین آگاهی بخشی در زمینه رسانه به ایراد سخن پرداخته و ضمن تاکید بر نقش رسانه ها در موضوعات مختلف به خصوص مسائل فرهنگی و مذهبی، گفتند: رسانه فقط ابزار است محتوا و ماهیت ندارد. ماهیت و ماهیتش را دیگران تعریف می کنند. یکی از کارکردهای رسانه جامعه پذیری است که هم می تواند اتحاد و همبستگی به وجود بیاورد و درباره اصول اخلاقی و دینی بحث و تبادل نظر نماید.

معاونت صدای مرکز گلستان ضمن اشاره به جنگ رسانه ای و کوشش گسترده غرب جهت تخریب چهره اسلام و مقابله با تفکرات انقلاب اسلامی افزودند: ایران در عصر هخامنشیان از فرات عبور کرد و پس از آن دیگر تقریبا هیچ گاه به آن سطح از نفوذ نرسید. اما امروزه اندیشه نظام مقدس جمهوری اسلامی از فرات و از مدیترانه خارج شده و در اکثر کشورهای اسلامی و غربی مورد توجه مردم و به خصوص قشر جوان است.

ایشان در نقش رسانه ها با ذکر اینکه اکنون رسانه ها (در غرب به خصوص) دارد جای خدا را برای انسان میگیرد و به نوعی سند برای انسان شده که سخنش را انسان باور کند و بپذیرد، افزودند: در جامعه جهانی نقش رسانه ها تغییر کرده است.

ایشان همچنین همراه با پخش چندین فیلم کوتاه به ارائه نمونه و ذکر روش هایی برای تاثیر گذاری بیشتر بر مخاطب پرداخته و مثال های متعددی از موضوعات قابل طرح در همایش را مطرح نمودند.

بازگشت1396/08/20