برگزاری پیش نشست همایش نقش رسانه های دیداری و شنیداری در تبیین اسلام در مدرسه خواهران واحد گرگان

پیش نشست همایش نقش رسانه های دیداری و شنیداری در تبیین اسلام در مدرسه خواهران واحد گرگان با حضور مسئولان پژوهشی واحد گرگان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جامعه المصطفی(ص) واحد گرگان، در این نشست که با شرکت دکتر نصیب الله عمراف معاون پژوهش، استاد سید ضیاء الدین جوادی دبیر پژوهشی گروه عمومی و استاد مجتبی طالبی دبیر پژوهشی گروه فلسفه برگزار گردید، ضمن تبیین اهداف همایش مزبور و اهمیت آن، راهنمایی ها و اطلاع رسانی های لازم جهت شرکت فعال طلاب، اساتید و دیگر همکاران حوزه خواهران انجام پذیرفت.

در ابتدا این جلسه استاد طالبی با تشریح شکل گیری همایش و اهمیت و اهداف آن و نقش رسانه های دیداری و شنیداری در تبیین و تقویت آموزه های دینی به تشریح جنبه های مختلف همایش پرداخت و افزود: عنوان همایش ما نقش رسانه های دیداری و شنیداری درتبیین اسلام است. وقتی می گوییم رسانه های دیداری و شنیداری دیگر منظور ما کتاب نیست ، منظور رادیو، تلویزیون، سینما و همانندهای آن است.

ایشان با بیان نقش رسانه های دیداری و شنیداری و جنبه های هنری و تاثیر مثبت آن در فضای فرهنگی، به چالش های فرهنگی که این رسانه ها به باورها و اعتقادات اقوام وارد می سازند اشاره نمودند.

در ادامه دکتر نصیب الله عمراف معاون پژوهش واحد گرگان به اقدامات انجام شده در باب همایش و اهمیت برگزاری مطلوب آن اشاره کرده و گزارشی در این باب ارائه نمودند.

سپس استاد سید ضیاء الدین جوادی دبیر پژوهشی گروه عمومی در باب رسانه های دیداری و شنیداری و نفوذ آنها در تغییر ذائقه های فرهنگی صحبت کردند و برخی از ترفندهای رسانه های جهانی را بعنوان نمونه بر شمرده و گفتند: رسانه های دیداری و شنیداری با توانایی های خود حتی به درون خانواده ها حضور یافته و با برنامه های خود به تغییر اندیشه ها و آموزش های مورد نظر خود می پردازند و با این که رسانه ها می توانند به عنوان ابزارهای توانمند به همبستگی ملل و فرهنگها و آموزش جامعتر و سهل تر اقدام نمایند از جنبه های منفی نیز می توانند آن اندازه تاثیر بگذارند که در فرهنگ بومی ملل تغییر ایجاد کنند.

ایشان دانش پژوهان المصطفی(ص) را به عنوان بازوان توانای اسلام برشمرده و افزودند: شما می توانید با قلم و اندیشه خویش با نفوذ و شیطنت های رسانه ها مقابله کنید و ترفند های آنها را خنثی سازید.

در پایان این جلسه به سوالهای گوناگون دانش پژوهان توسط اساتید حاضر پاسخ داده شد.

بازگشت1396/08/01