چهل و نهمین سلسله نشستهای علمی پژوهشی در مقدمه کنگره بزرگداشت

دومین پیش‌ نشست کنگره بین‌المللی بزرگداشت بانو امین با موضوع «سبک زندگی معنوی، علمی و شخصی بانو امین» همزمان با جلسه درس اخلاق روز یکشنبه برگزار گردید.

در این پیش‌نشست که چهل و نهمین نشست از سلسله‌نشست‌های علمی پژوهشی است، سرکار حاجیه خانم صفاتی از شاگردان بانو مجتهده امین و بانو علویه همایونی حضور دارند، همچنین سرکار خانم ناهید طیبی استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از دیگر سخنرانان این برنامه بودند. عناوینی که در این نشست  مطرح گردید، شامل موارد زیر است:
  • جایگاه علمی بانو و چگونگی وصول به آن
  • حیات معنوی و عرفانی بانو
  • اساتید بانو و نقش انها در تربیت معنوی ایشان
  • سیر و سلوک بانو و اعتدال ایشان
  • چگونگی الگو پذیری از مشی بانو
دبیری حلسه بر عهده سرکار خانم خدیجه هاشمی استاد جامعه‌الزهرا علیهاالسلام  بود.
این پیش نشست درحالی برگزار گردید که در پیش نشست اول عناوینی همچون شناخت شخصیت علمی بانو امین و معرفی کتاب اخلاق و راه سعادت این بانوی بزرگوار و مولفه های به زیستی از دیدگاه ایشان و انگیزه ی ایشان از انتخاب کتاب ابن مسکویه برای ترجمه بررسی شده بود.

بازگشت1397/07/15