چهارمین کنگره بین المللی بزرگداشت مقام علمی و معنوی بانو امین مشهد مقدس/

چهارمین کنگره بزرگداشت بانو محتهده امین درسالن همایشهای استان قدس رضوی در مشهد برگزار گردید

این کنگره به ریاست سرکار خانم صفاتی و با حضور پژو هشگران حوزه و فرهیختگان علمی و با مشارکت آستان قدس رضوی و سازمان جامعه المصطفی العالمیه . معونت پژوهش جامعه الزهرا در 24 آبان برگزار گردید. در این کنگره پزوهشگران خارجی از لبنان و آرژانتین و عراق نیز حضور داشتند.
کنگره با سخنرانی خانم مجتهده صفاتی با عنوان ضرورت و اهداف کلی کنگره کار خود را آغاز کرد. در ادامه دبیر علمی کنگره سرکار خانم دکتر کاشانیها گزارشی از کمیته علمی کنگره ارائه نمودند.
اولین سخنران کنگره جناب  اقای دکتر منصوری لاریجانی در مورد تفسیر عرفانی یکی از کتابهای بانو امین به نام مخزن العرفان بیاناتی را ارائه کردند.
ایت الله قائم مقامی سخنران دوم جلسه بودند  در موضوع سنت گرایی و روشنفکری در سیره بانو امین اصفهانی سخنانی را ایراد کردند.
در بخش بعدی برنامه حجه الاسلام شیخ ترمس مقاله خود را تحت عنوان شرحی ار اربعین هاشمیه به زبان عربی خواندند.
خانم دکتر دلال عباس از لبنان ارائه کننده مقاله بعدی بودند که با موضوعیت برداشتهای من از کتاب بانو امین بود.
در پایان مراسم افتتاحیه رونمایی از ویرایش و تصحیح جدید ازسه کتاب بانو مجتهده امین بود که معاونت پژوهش جامعه الزهرا مجری این برنامه بودند.

بازگشت1397/08/27