اعضای محترم شورای سیاست­گذاری همایش:
1. آیت الله سید محمدعلی آل هاشم: رئیس محترم شورا
2. دکتر میررضا مجیدی: رئیس دانشگاه
3. دکتر عزیز جوانپور: رئیس محترم دانشگاه آزاد واحد تبریز
4. دکتر محمدعلی کی نژاد: رئیس محترم دانشگاه هنر اسلامی تبریز
5. دکتر مهدی بخت آور: رئیس جامعة المصطفی واحد تبریز
6. دکتر محمدرضا پورمحمدی: استاندار محترم آذربایجان شرقی
7. حجت الاسلام رحیم قربانی: معاون محترم پژوهش جامعة المصطفی واحد تبریز
8. مهندس مرتضی آبدار: مدیر کل محترم سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان
9. دکتر شهین باهر: شهردار محترم کلانشهر تبریز
10. دکتر محمد محمدپور: مدیر کل محترم ارشاد اسلامی استان
11. دکتر تراب محمدی: مدیر موفق و مطلع حوزه میراث فرهنگی و گردشگری
12. دکتر سیدسعید هاشمی: رئیس محترم دانشگاه علم و فرهنگ

برگزاری پیش نشست تخصصی تبیین محورهای علمی همایش بین المللی فقه گردشگری در واحد تبریز

پیش نشست تخصصی تبیین محورهای علمی همایش بین المللی فقه گردشگری برای دانش پژوهان واحد تبریز برگزار شد.

معاون محترم پژوهش نمایندگی تبریز در این پیش نشست ضمن تبیین ابعاد اجرایی و تبلیغاتی همایش فقه گردشگری و توضیح درباره روشهای تدوین و ارسال مقاله به همایش، محورهای علمی ششگانه همایش را تشریح و تبیین نمود.

پیش نشست تخصصی تبیین محورهای علمی همایش بین المللی فقه گردشگری و توضیح آن برای دانش پژوهان واحد تبریز برگزار شد.
این نشست ساعت 11/30 روز سه شنبه مورخ 97/10/25 در محل مهدیه (نمازخانه) واحد تبریز با حضور دانش پژوهان و طلاب گرامی این واحد برگزار شد.
معاون محترم پژوهش نمایندگی تبریز در این پیش نشست ابعاد اجرایی و تبلیغاتی همایش فقه گردشگری را تبیین نمود و درباره روشهای تدوین و ارسال مقاله به همایش توضیح داد.
وی سپس محورهای علمی ششگانه این همایش را تبیین نمود و مسائل و مباحث مندرج ذیل هر یک از این محورها را با بیان مثالهای روشن برای طلاب گرانقدر تشریح کرد.
طلاب پس از اتمام ارائه معاون محترم پژوهش، با استقبال گرم از این مباحث و اعلام آمادگی برای مشارکت علمی در این همایش در خصوص انتخاب موضوعات پژوهشی مناسب و تدوین مقاله از ایشان مشورت گرفتند.

بازگشت1397/10/25